2017. gada labākās pretvīrusu bezmaksas programmas

Meklējiet bezmaksas pretvīrusu programmu, lai aizsargātu savu datoru pret visbīstamākajiem vīrusiem? Tad jums noteikti jāmeklē padomi, kā izvēlēties vislabāko, jo ir samērā daudz kiberdrošības kompāniju, kuras piedāvā bezmaksas aizsardzību. neapgrūtiniet sevi ar desmitiem bezmaksas rīku izmēģināšanu un izlasiet šo kopsavilkumu par labākajiem 2017. gada bezmaksas pretvīrusu rīkiem.

Pats par sevi saprotams, ka palielinoties izspiedējvīrusu uzbrukumiem, īpaši svarīgi, lai būtu drošs pretvīrusu aizsardzības rīks. Protams, maksas programmatūras parasti izrādās spēcīgākas un vienkāršākas, bet jūs varat atrast spēcīgus rīkus, kas nemaksā ne centa un nodrošina līdzīgu drošības līmeni kā maksas programmatūrām.

Atcerieties, ka maksimālai aizsardzībai ieteicams izmantot kopā antivīrusu +pretļaunatūrasvai pretspiegošanas programmas m jo parastie pretvīrusu rīki ir izstrādāti, lai aizsargātu sistēmu pret kritiskajām ļaunprātīgajām programmatūrām, bet pretspiegošanas vai pretļaunatūras programmatūras paredzētas, lai noņemtu reklāmprogrammatūras, pārlūku pārtvērējus un citas aizdomīgas potenciāli nevēlamas programmas no datora.

Pāriesim tieši pie lietas un parlūkosim labākos 2017. gada bezmaksas pretvīrusu rīkus tā, lai jūs varētu pēc iespējas ātrāk veikt pasākumus un instalēt drošu rīku savā datorā.

The best free antivirus 2017

1. Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus ar vienu pogas spiedienu analizē visu sistēmu. Šai programmai ir lietotājam draudzīgs interfeiss, kas dod iespēju pat mazāk tehniski erudītiem lietotājiem viegli to konfigurēt un lietot.

Avira Free Antivirus iestata barjeru, kas aizsargā datoru pret visa veida ļaunprogrammatūrām, ieskaitot vīrusus, Trojas zirgus, tārpus, spiegprogrammatūras. Programma balstās uz mākonī izvietotu skenēšanas sistēmu, kas nozīmē, ka aizdomīgu konstatāciju pazīmes tiek nosūtītas uz tiešsaistes serveri pārbaudītas reāllaika režīmā, un tad atbilde tiek nosūtīta uz programmu lietotāja datorā.

Iespējams visacīmredzamākais šīs programmatūras trūkums ir tas, ka tā palēnina datoru skenēšanas laikā. Tomēr, ņemot vērā, ka rīks ir bez maksas un tā ļaunprogrammatūras konstatācijas ātrums ir liels, sistēmas palēnināšanās nav pārāka liela maksa par to. Programmatūra ir veidota, lai aizsargātu gan Windows, gan Mac lietotājus. Lai uzzinātu par visizdevīgākajiem šīs pretvīrusu programmas īpašībām, apmeklējiet izstrādātāju oficiālo mājaslapu.

Avira Free Antivirus

2. Avast Free Antivirus

Avast Antivirus bezmaksas versija ir balvu pelnījis produkts, kas piedāvā aizsardzību reāllaika režīmā ierīcei, kurā tas instalēts. Šī pretvīrusu programma darbojas precīzi, skenējot programmu kodus un nosakot kaitīgos. Avast VirusLab rada ‘vakcīnu’ pret kodu un nosūta to visiem citiem ar Avast aizsargātiem datoriem.

Programma spēj bloķēt pikšķerējošas tīmekļa vietnes un noteikt tādas ļaunprogrammatūras kā izspiedējvīrusi, vīrusi, reklāmprogrammatūras, pārlūku pārtvērēji, kā arī novecojušas programmatūras. Vēl vairāk, Avast Free pārbauda, vai ir drošas citas pie lietotāja tīkla pievienotās ierīces – printeri, tālruņi, televizori, planšetes un tamlīdzīgas.

Ar šo programmu jūs viegli konstatēsiet un atjaunināsiet programmas, kurām varētu būt drošības ievainojamība, un tas palīdzēs jums novērst urķēšanas uzbrukumus. Jūs varat arī veikt veiktspējas skenēšanu un nodrošināt savas paroles, kas arī neapšaubāmi ir noderīgas funkcijas. Avast aicina Windows, Mac un Android lietotājus to izmēģināt. Ja jūs vēlaties pārbaudīt šo programmu, apmeklējiet oficiālo Avast mājaslapu, lai uzzinātu vairāk.

Avast Free Antivirus

3. Bezmaksas AVG AntiVirus

Bezmaksas AVG AntiVirus Free ir vēl viena lieliska izvēle tiem, kuri meklē bezmaksas pretvīrusu aizsardzību. Šī programma skenē sistēmu gan attiecībā uz ļaunprogrammatūrām, gan veiktspējas problēmām un nodrošina aizsardzību reāllaika režīmā, kas bloķē ļaunprātīgas lejupielādes no iekļūšanas jūsu datorsistēmā.

Lietotājam draudzīgs interfeiss padara to par ērti lietojamu produktu, kas neapšaubāmi lielāko darba daļu veic automātiski, ļaujot lietotājam apsēsties un atpūsties, kamēr dators tiek iztīrīts. Programma pati sevi regulāri atjaunina, tas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas par jaunākajiem atjauninājumiem – programma automātiski lejupielādē pati no saviem serveriem jaunākās vīrusu definīcijas.

Šīs rīks ir savietojams ar Windows XP SP3, 7, 8, un 10, arī Mac OS 10.8 un augstāk, un pat Android 2.2 un augstāk. Programmai ir lieli panākumi ļaunprātīgo URL bloķēšanā, padarot to par izcilu iespēju lietotājiem, kuri nevēlas maksāt par datoraizsardzības programmatūru. Vairāk par šo pretvīrusu programmatūru lasiet šeit.

AVG Antivirus Free

4. Bitdefender Antivirus bezmaksas versija

Bitdefender Antivirus bezmaksas versija nodrošina bagātīgu funkciju klāstu tiem, kuri nevēlas maksāt par drošības programmatūru. Programmatūra garantē efektīvu sistēmas skenēšanu un vīrusu noņemšanu, aktīvu draudu kontroli, kā arī izcilas pretpikšķerēšanas pretkrāpšanas īpašības.

Programmatūra kontrolē darbojošās lietotnes un bloķē tās, ja konstatē kādu aizdomīgu uzvedību, kā arī novērš piekļuvi maldinošām vietnēm, kas izliekas par drošām un nozog lietotāja personīgos datus. Bitdefender Antivirus Free ir savietojams ar Windows 7 SP1, 8, 8.1 un 10, bet kompānija nodrošina bezmaksas aizsardzības risinājumus arī Mac un Android lietotājiem.

Jāteic, ka Bitdefender bezmaksas versijai trūkst daudzas derīgas īpašības, kas pieejamas Bitdefender komerciālajai versijai, tomēr programmas pretvīrusa kodols ir tikpat spēcīgs kā maksas versijai. Ja jūs ieinteresējusi šī pretvīrusu programma, apmeklējiet Bitdefender Free oficiālo mājaslapu, lai uzzinātu vairāk.

Free Bitdefender edition

5. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus ir vēl viena iespēja tiem, kuri meklē bezmaksas datoraizsardzības rīku. Šis vienkāršais, bet spēcīgais rīks ir savietojams ar Windows 10, 8/8.1, 7, Vista un XP. Programmatūrai ir ērti lietojams lietotāja interfeiss, kas padara produktu izdevīgu mazāk pieredzējušiem datorlietotājiem.

Panda Free aizsargā jūsu USB diskus no daudzām infekcijām un nodrošina glābšanas komplekta funkciju, kas palīdz izārstēt datoru kritiskās situācijās. Ļoti noderīga Panda īpašība ir, ka tā sniedz reāllaika aizsardzību, kas nozīmē, ka tā var aizsargāt jūsu datoru un bloķēt neatļautus centienus instalēt sistēmā bīstamas programmas.

Padoms: esiet uzmanīgi, instalējot šo programmu un izvairieties no nevēlamām pakešu lietotnēm, ja jūs nevēlaties pēkšņi nomainīt sava pārlūka mājaslapu. Vēl viens trūkums ir tas, ka Panda skenē sistēmu samērā lēnām, salīdzinot ar citām bezmaksas pretvīrusus programmām. Vairāk uzziniet par Panda bezmaksas versiju šeit.

Panda Free Antivirus

Izmēģiniet daudzfunkcionālu produktu: Reimage

Pretvīrusu programmas ir būtiskas mūsdienu pasaulē, jo tās spēj bloķēt ļaunprātīgās programmatūras, kuras nepamanītas mēģina iekļūt datorsistēmā. Tomēr ir rīks, kas piedāvā bagātīgu funkciju klāstu tikai par €37.95 gadā. Šo programmu sauc par Reimage, un tā spēj pilnībā pārveidot jūsu datora veiktspēju.

Programma skenē sistēmu, lai analizētu problēmas, kas saistītas ar apaatūru en-6], drošību un stabilitāti, un pēc tam izlabo. Unikāls Reimage ir tas, ka šai programmai ir Avira AntiVir skenēšanas kodols, kas palīdz noņemt ļaunprogrammatūras un spiegprogrammatūras no sistēmas.

Bez tam tā darbojas kā sistēmas optimizētājs un tai ir arī liela Windows failu datubāze, kas noder tad, ja lietotājam nepieciešams salabot ar kaitīgu vīrusus sabojātu datoru. Reimage paātrinās jūsu datoru, uzlabos tā veiktspēju un stabilitāti, un noņems no tā kritiskās programmas, tāpēc, ņemot vērā tā cenu, jūs iegūsiet universālu rīku, kas perfekti darbojas līdzās ar lielam daudzumam pretvīrusu programmu. Lai uzzinātu vairāk par Reimage, klikšķiniet uz šī pārskata.

Reimage 2017

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ļaunatūru analītiķe...

Sazināties ar Olivia Morelli
Par Esolutions uzņēmumu

Lasīt citās valodās
Faili
Programmas
Salīdzināt